dimarts, 20 de desembre del 2011

ENCARREGATS DEL BLOG!!!

Bona tarda a tots i a totes. Per si algú encara no ho sabia, finalment els encarregats del blog serem la Bibiana i el Cristòbal (jo mateix). I serà feina dura perquè he trigat 5 minuts a poder accedir a penjar aquest missatge (apa que tinc bona memòria de quan vaig fer el qui és qui...).

L'objectiu d'aquest post (a més d'informar-vos del càrrec extraoficial que hem adquirit) és la d'informar-vos que a partir d'ara intentarem penjar després de cada assaig/concert, o sempre que ens sigui possible, alguna foto, video(no sé si es pot), links d'àudio, comentaris, etz etz. No cal dir que tot, tot i tot el què pengem aquí també ho posarem al carallibre (facebook) per "deleite" de tothom.

Però com diuen els del super3, aquest no és un club privat, és un club molt animat!, així que no cal tenir càrrec ni autorització per penjar res! si algú té coses a dir sobre el nostre grup gospelero, o gravacions, documents, fotos, anècdotes... no us talleu. Vosaltres mateixos les pengeu i tots contents. De fet, si ho feu així, feina que ens treureu a la Bibiana i a mi!. I si algú no sap com fer-ho, si ens fa arribar el què vol posar per correu, no us amoineu, que ja ho posarem nosaltres. El meu correu és tobal.perez@hotmail.es .

I si algú més en té ganes (imprescindible) i experiència bloggera (totalment prescindible) i es vol afegir a la comissió de manteniment del blog, com més serem més riurem!

Vinga, una abraçada a tots/es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada