divendres, 24 de juliol del 2015

CONCERT A ARBÚCIES (GIRONA)


 FESTA MAJOR D'ARBÚCIES 2015



No hi ha dia que no ens passin coses bones i el fet de participar a la Festa Major d'Arbúcies va ser un fet molt destacable per TRTG ja que fins aleshores mai no haviem actuat a terres gironines, ara només ens falta Tarragona!!




El diumenge 26 de Juliol, TRTG va fer una magnífica actuació a Can Cassó dins els actes de la Festa Major d'Arbúcies, un concert amb més de 500 espectadors i un públic que des del primer moment va gaudir del concert i va participar activament ballant i cantant, va ser una tarda magnífica de gospel, fins el punt que ens va venir a felicitar la regidora de festes de l'Ajuntament d'Arbúcies.




D'aquest concert dues anècdotes; un dels cotxes de cantaires amb això d'anar petant la xerrada es van distreure i quan se'n van adonar s'havien passat la sortida de l'eix que porta a Arbúcies i van arribar quasi a l'aeroport de Girona, menys mal que com que les proves de so son 1 kora i mitga abans de les actuacions, les cantaires varen arribar al concert sense cap problema. L'altre és que un dels tecnics de so era l'actor Agustí Rovira que ha col.laborat com a regidor i partenair d'escena als espectacles de Quim Masferrer, Temps i El Xarlatan. El tècnic de so del concert era Dani Tort tecnic de so dels espectacles de Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer i el Peyu, entre d'altres.
 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada