dissabte, 23 d’abril del 2011

The River Troupe Gospel


The River Troupe Gospel”
Un projecte sallentí d’abast intercomarcal.

Quan la gent de la coral sallentina La Troupe del Riu va obrir el seu grup de Gospel a la gent de fora de la coral per poder compartir els grans moments que havien viscut quan aquesta activitat, el curs anterior, era limitada només als 15 cantaires de la coral, poc s’imaginaven que en pocs mesos aquest grup passés a estar format per més de 40 cantaires i que a banda de gent de Sallent, vinguessin a cantar gent de Manresa, Santpedor, Barcelona i La Pobla de Lillet... El grup sota la batuta de Vicen Alfonso i amb el Jaume Riu al piano, combina experiència, amb cantaires de d’altres corals i grups de gospel, però també molta gent que no havia cantat mai i que confessa passar divendres increïbles, i és que el gospel te alguna cosa que el fa especial. El cor fa un assaig mensual i te com a seu l’auditori de l’Escola Municipal de Música de Cal Moliner, un fet que agraeixen profundament ja que en el seu local seria impossible dur a terme aquesta activitat.
Els sallentins/es tindrem l’ocasió de gaudir d’un tast dels seus cants en una pre-estrena que coincidirà amb la Setmana de la Cultura que organitza l’Ajuntament de Sallent i que ens permetrà escoltar a totes les corals de la Vila (Jove Clau de Sol- La Troupe-The River Troupe Gospel- Escola de Música i Nova Harmonia) el dissabte 16 d’Abril.
El concert de presentació oficial del grup serà per Enramades, concretament el dia 24 de Juny (Sant Joan) a la tarda vespre en un horari i lloc que ja es concretarà ja que el programa d’actes encara no està tancat.

1 comentari:

  1. Hola me llamo Tiago y vivo en Barcelona.me gustaria conocer de cerca el trabajo de vosotros,donde puedo ?hay algun sitio en Barcelona?

    ResponElimina