dilluns, 25 d’abril del 2011

La Setmana Cultural al Regió 7

Sallent clou la primera Setmana Cultural amb llibres i molta música

El municipi ha acollit activitats per a totes les edats, des de titelles i el ball de gegants fins a espectacles de cabaret

 
Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto
La formacióThe River Troupe Gospel al concert de corals<br/>
La formacióThe River Troupe Gospel al concert de corals
 jaume grandia
REDACCIÓSALLENT
Sallent ha tancat la seva primera Setmana Cultural amb una elevada participació en tots els actes que s'han organitzat. Hi ha hagut espectacles per a triar i remenar, cada un encarat a un tipus de públic però sense deixar-se ningú de la família: hi ha hagut titelles per als més petits, però també hi ha hagut actuacions, com Las Divinas, adreçada al públic adult.
Els gegants i els nans de la vila van encetar la setmana de la cultura sallentina amb una gran demostració de ball. Durant els set dies, hi han hagut presentacions de llibres, que van fer propera la diada de Sant Jordi; actes infantils, que van acostar la cultura als més petits; la gran trobada d'acordionistes i el concert a càrrec de quatre corals de Sallent, una actuació que demostra l'estimació que es té per la música. També es va poder veure l'exposició Brot; la quarta edició de mostra d'art jove; i la visita La riquesa industrial de Sallent, que es continuarà organitzant cada segon diumenge de mes. Els actes han estat possibles gràcies a la col·laboració de les entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada